Kringloopwinkel De werf opent nieuwe koffiehoek voor bezoekers

Kringloopwinkel De Werf opent nieuwe koffiehoek voor bezoekers

18 augustus 2023, 13:33

VORDEN – In een poging om bezoekers een nog aangenamere ervaring te bieden, hebben enthousiaste vrijwilligers onlangs een koffiehoek gecreëerd in Kringloopwinkel De Werf. Deze nieuwe toevoeging biedt bezoekers nu de gelegenheid om te genieten van een kopje koffie of thee terwijl ze door het ruime assortiment snuffelen.

De populariteit van Kringloopwinkel De Werf in de Achterhoek groeit gestaag, wat resulteert in een toename van het aantal bezoekers, vooral gedurende de zomermaanden. Ook vele vakantiegangers vinden hun weg naar de winkel. Voorzitter Henk Vaags merkt op dat enkele vrijwilligers op het idee kwamen om de eerder verdwenen koffiehoek nieuw leven in te blazen. De gezellige ontmoetingsplek was door de coronamaatregelen tijdelijk buiten gebruik, maar is nu weer hersteld. Deze ruimte, gelegen nabij de kassa, is dagelijks geopend van 9.30 tot 11.30 uur. Gastvrouwen, toegewijde vrijwilligers, staan klaar om bezoekers te verwelkomen en koffie of thee te serveren tegen een bescheiden vergoeding. 

De opbrengsten van Kringloopwinkel De Werf worden gebruikt om niet-commerciële initiatieven en goede doelen in de Vordense gemeenschap te ondersteunen. Het bestuur hecht waarde aan de tevredenheid van de vrijwilligers en hoopt met deze nieuwe toevoeging aan hun behoeften te voldoen.

Geef een reactie