Blue Flower

Op zaterdag 26 mei 2018 houden wij voor wederom onze meimarkt.

Naast het eigen, zeer uitgebreide, assortiment aan goede en mooie artikelen geven  op het voorplein aan de Enkweg verschillende verenigingen acte de préséance.  In tientallen marktkramen kan men uiteenlopende artikelen (variërend van muziekinstrumenten, sieraden en Hobbyspullen tot Afrikaanse kunst) bewonderen en kopen. Daarnaast informeren verschillende goede doelenorganisaties u over hun activiteiten en verkopen zij unieke producten.

Ook vindt er een heuse taxatiemorgen plaats met medewerking van de zeer bekende erkende taxateur in Kunst & Antiek Fred Wiersema uit Lochem. Iedereen kan tussen 10.00 en 12.00 uur schilderijen, kostbaarheden en andere goederen door Wiersema op waarde laten schatten.

Het kan zaterdag niet gezellig worden zonder een kop koffie met of zonder consumptie. Daarom heeft de Veilingcommissie één van de kramen gereserveerd voor het aanbieden van koffie, koeken en (koude en warme) versnaperingen.

Daarnaast is er een speciale kraam ingericht voor www.superstroopwafel.nl. Zie bieden aan elke bezoeker een gratis, heerlijk vers gebakken stroopwafel aan !!

Muzikaal verleent de harmonicaclub De Möllenpöllers uit Lochem hun medewerking.

Vanaf 11.00 uur worden er wederom voor meer dan € 40.000 aan sponsorcheques uitgedeeld aan maatschappelijke organisaties, goede doelen en verenigingen